Welkom op mijn website!

Succesvol verkopen begint bij volledige communicatie  


Het aanbod aan Verkooptrainingen is groot en vliegt je bijna om de oren.
De belangstelling voor Mindfulness trainingen is de afgelopen jaren ook behoorlijk gegroeid.
Alhoewel je met Mindfulness al een klein beetje in de richting komt die ik voor ogen heb met volledige communicatie, ben ik van mening dat deze trainingen niet volledig de lading dekken.

Ik zal aan jou uitleggen waarom ik hier zo over denk.

Bij een Verkooptraining ligt de focus over het algemeen op aspecten, zoals consumentengedrag, marketing, benadering van klanten, bedrijfslogo (kenmerkend), klantvriendelijkheid (meestal beoefend door middel van een rollenspel) enzovoort, enzovoort.

Bij Mindfulness trainingen wordt met name de focus gelegd op het NU en bij het eigen gevoel blijven. Even kort samengevat: waar het hier om gaat is het loslaten van (negatieve) gedachten, zowel uit het korte termijn geheugen, als in de nabije toekomst, want zonder hersenspinsels heb je immers een beter concentratievermogen. Toch?

Hier zit een kern van waarheid in, maar er is echter veel meer voor nodig om goed te kunnen presteren. Dat is namelijk werken met VOLLEDIGE communicatie!
De mens communiceert de gehele dag door en dat doen we niet alleen vanuit ons verstand, maar zeker ook vanuit intuïtie, ik noem het maar even ons aanvoelvermogen.

We kunnen niet meer blijven ontkennen dat onze intuïtie zeer bepalend is voor ons doen en laten en kunnen het zeker niet meer zweverig noemen.  

Bij iedere handeling die je verstandelijk doet, krijg je een bepaald gevoel.
Vaak zonder dit op te merken, omdat we helaas de taal van ons gevoel niet goed genoeg verstaan.
Het is zelfs zo dat het gevoel er eerder is, dan de verstandelijke beslissing.
Dit is dus het aanvoelvermogen waar ieder mens over beschikt en is het een prachtig gegeven dat je met jouw aanvoelvermogen beter kunt anticiperen op de vraag van de klant of zakelijke beslissingen kunt nemen.

Ook het empathisch vermogen en een positieve uitstraling zijn zeer belangrijke factoren voor het hebben van succes in de verkoopbranche. Sterker nog, een bepaalde uitstraling is doorslaggevend voor het wel of niet verkrijgen van het vertrouwen van jouw klanten.
De meeste 'mensenmensen' hebben een groot empathisch vermogen en een prettige uitstraling, waardoor ze zeer geliefd bij vrienden, familie en collega’s en natuurlijk bij hun klanten!

Het is ALTIJD beter om met hart voor je werk een groot en tevreden klantenbestand op te bouwen, dan alleen maar de focus te leggen op zo veel mogelijk te moeten verkopen of opdrachten binnen te halen!In deze training wordt stilgestaan bij vele belangrijke wetenswaardigheden van de communicatie van mensen en
 leer ik jou te werken met jouw aanvoelvermogen en over de werking van volledige communicatie, zodat je niet alleen jezelf, maar ook je omgeving positief kunt beïnvloeden.

Heel eerlijk?……wanneer je weet hoe het werkt, bemerk je in no time een positieve verandering die doorwerkt in je werk en in je leven! 

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn training!

Vriendelijke groet van Keimpe Zwart 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info