.
\

Huiskamer (avond) 

Wellicht is dit een gekke benaming, maar er wordt mee bedoeld dat u thuis een paranormale avond kunt organiseren.
De werkwijze is hetzelfde als bij een spirituele vereniging, maar met dat verschil, dat ik bij een vereniging voor ongeveer 25 tot 30 personen een reading/waarnemingen kan doen. Het is dan wel een kwestie van behoorlijk doorwerken om zoveel mogelijk mensen een reading te kunnen geven, waardoor er ook minder tijd overblijft voor toelichting en het beantwoorden van vragen.

Een huiskamer heeft als voordeel dat er veel minder mensen zijn, maximaal 10 tot 14 personen, zodat ik meer tijd kan worden besteed aan de waarnemingen en uitleg. Ook is het fijner voor overledenen dierbaren die iets willen vertellen. Er is meer tijd voor ze om dit te kunnen doen. 
Iedereen komt ook uitgebreid aan de beurt.

Bovendien hoor ik vaak van mensen dat ze als prettig ervaren om thuis, in eigen vertrouwde omgeving een paranormale avond of een psychometrie avond te organiseren.
Vaak worden familieleden, buren en of vrienden en kennissen uitgenodigd voor zo'n avond, waaronder ook personen die niet bekend zijn met het paranormale en of zelfs zeer sceptisch zijn. Het is dan een mooie gelegenheid voor ze om kennis te maken met het spirituele en geloof me, 9 van de 10 keer zijn de sceptische mensen helemaal om!

De gastvrouw of gastheer mag ook aangeven wat het thema van de avond is.
Om een voorbeeld hiervan te geven: ik heb wel eens bij een huiskameravond waarnemingen mogen doen voor ouders, die allen een autistisch kind hadden. Dan krijg je wel een heel bijzondere en leerzame avond, moet ik zeggen. 

Wat mag je meebrengen? 

Voorwerpen: zoals een ring, ketting, sleutelbos, een bril, eigen gemaakte kaart. Een toegangsbewijs werkt ook prima. Het kan allemaal. Aan persoonlijke voorwerpen kleeft energie. Is het een sieraad, alleen gedragen door een overleden persoon, dan maak ik daar verbinding mee. 

Foto van een overledene dierbare: 
De overledene moet dat zelf wel willen,  het is niet zo dat ik de overleden persoon oproep. Als de overledene niet doorkomt, dan kan het zijn dat ik te maken krijg met de gids van de overledene. Een denkfout die veel mensen namelijk maken is dat een overleden persoon niets te doen heeft. Het kan zijn dat het gewoon niet uitkomt. 
Waar men ook rekening mee dient te houden is als de overledene voor het eerst doorkomt, deze uiteraard misschien ook nog wat onwennig is. De gids staat de overledene dan bij en helpt, indien nodig, om de informatie middels symboliek, voor mij duidelijk te krijgen. 
Gezien ik de meeste dingen doorkrijg van de gids hoeft een persoon ook niet bang te zijn dat er dingen naar voren komen die niet gedeeld mogen worden. Jouw persoonlijke gids staat dit namelijk niet toe. Ook heb je iets in het verleden gedaan, of speelt er iets waar jij je voor schaamt, jouw gids oordeelt nooit!
Met persoonlijke voorwerpen krijg je dus een hele persoonlijke boodschap. Het kan ook zijn, dat een overleden persoon zich aan het eind de boodschap nog even meldt. Vaak om iets van zich te laten horen, of nog een aanvulling willen geven op de boodschap.

Foto's van in  leven zijnde mensen: 
Dit is natuurlijk een heel ander verhaal omdat je dan zo wie zo altijd via de gids van deze persoon moet werken. Dus als er geen toestemming voor het lezen van de foto is gegeven, dan kom ik in contact met de gids van deze persoon. De gids zal vanuit ethiek of bescherming niets of nauwelijks iets willen melden. Dus een foto maken van de buurvrouw waar je ruzie mee hebt en deze meenemen naar een spirituele avond, gaat helaas niet werken.  
Anders ligt het natuurlijk bij minderjarige (eigen) kinderen. Je mag natuurlijk altijd weten hoe het me jouw zoon of dochter gaat qua ontwikkeling of wanneer er zich problemen voortdoen op bijvoorbeeld emotioneel vlak of door hoog gevoeligheid (HSP)

Bloemen: dit werkt hetzelfde als bovengenoemd, alleen met dat verschil dat een bloem of boeket vaak een paar dagen in huis heeft gestaan, zodat ik ook de energie van de omgeving oppak. Zo werkt dat met de energie van bloemen. 

Ik vind het belangrijk dat men niet alleen met een boodschap van hun eigen gids of een overleden dierbare naar huis gaat, maar ook wat hebben geleerd van Droomsymboliek, zodat ze hun dromen beter kunnen begrijpen.

Ook leg ik tijdens een avond veel zaken uit over ons onderbewuste en gevoelszaken. We slaan nu eenmaal een nieuw tijdperk in, waarbij we veel meer met ons gevoel zullen gaan werken en is het belangrijk te weten hoe dit werkt en hoe je hier mee om kunt gaan. 

Voor een huiskameravond vraag ik 150 euro. Dit is inclusief mijn reiskosten.

Ik hoop je te mogen ontmoeten!

 

telefoon 06 27 41 75 70

Van uit België 0031 6 27 41 75 70


keimpe@keimpe.be 

E-mailen
Bellen
Map
Info