.
\
AGENDA

Hieronder vind je het nieuwste cursusaanbod en mijn evenementen:


Terug in je kracht .
Dit is een energetische schoonings-avond. Hierbij doen we meditaties om jezelf te ontdoen van negatieve energieën. Ook doen we een meditatie om weer volledig terug in balans te komen.
kosten 30,- euro       vanaf 19:30uur tot 22:30

Magnetiseren .
Deze avond spreekt voor zich, het gaat over magnetiseren. Ik zet u zelf aan het Magnetiseren is het doorgeven van helende kracht/energie.
kosten 30,- euro  vanaf 19:30uur tot 22:30

Tarotkaarten.
Ik laat jullie kennis maken met tarotkaarten. Met behulp van tarotkaarten krijg je inzicht in het heden en de toekomst.
U gaat zelf de kaarten leggen voor anderen en u zelf.   U krijg naslagwerk mee.
kosten 35,- euro    vanaf 19:30uur tot 22:30

Openbare avond .
Deze avond is een waarnemings-avond. Ik communiceer met overleden mensen en doe waarnemingen.  Kan met een bloem en/of een voorwerp.
kosten 20,- euro     vanaf 19:30uur tot 22:30

Basiscursus 1 
In deze cursus ga je kennis maken met je eigen mediumschap en spirituele talenten.    (zie beschrijving ontdek je eigen mediumschap)
NB deze cursus bestaat uit 3 zaterdagen van 11 uur tot ongeveer 17 uur (met iets uitloop), zodat het voor personen met een lange reistijd, fijner is om deel te nemen.
kosten 250,- euro voor de gehele cursus.

Terug in je kracht 
Dit is een energetische schonings-avond. Hierbij doen we meditaties om jezelf te ontdoen van negatieve energieën. Ook doen we een meditatie om weer volledig terug in balans te komen.
kosten 30,- euro    vanaf 19:30uur tot 22:30

 
Omgaan met overleden personen .
Redings seance, waarbij je leert te communiceren met de energie van overledenen. 
kosten 35,- euro  vanaf 19:30uur tot 22:30 

 
Psychometrie.
Aan alles kleeft energie. Hierbij lees je de energie van voorwerpen.
 kosten 30,- euro      vanaf 19:30uur tot 22:30    

Bloemlezing .

Dit is een lezing waarbij ik bloemen ‘lees’. Deze bloem die je meebrengt, mag een willekeurige bloem zijn, en aan de hand van deze bloem doe ik een waarneming voor jou.
 kosten 30,- euro   vanaf 19:30uur tot 22:30

Cursus healing .
Deze cursus bestaat uit 3 verschillende delen. Hierbij is er alle ruimte om het doorgeven van helende energie eigen te maken/te beheersen.  
Kosten 350,- voor de gehele cursus. incl. lunch en lesmateriaal. 


Al deze cursussen kunnen worden gegeven op een locatie die u voorhanden heeft. Ook is het mogelijk om deze bij uw thuis te geven.
(mogelijk komen er dat rijs kosten bij) 

Ontdek je eigen mediumschap (basiscursus) 

Deze basis cursus is boeiend, leerzaam en gezellig en ook zeker bedoeld voor mensen die hoog gevoelig zijn. Hoog gevoelig zijn is niet altijd makkelijk en door het niet te herkennen of niet weten hoe hier mee om te gaan, leidt dit uiteindelijk vaak tot een burn-out of een depressie. 
In deze cursus geef ik je dan ook veel inzichten en manieren om hier wel goed mee om te gaan. 
Het  volgende zal worden behandeld in mijn (basis) cursus:

 

Hoe ga ik met anderen mensen om, met situaties, met jezelf?
Ook wordt er gekeken naar hoe mensen functioneren en waarom. En wie ben je zelf,  wat zou je bij jezelf willen veranderen? En welke invloeden hebben andere mensen op jou?

Hoe werken energieën? Alle vormen van energieën zullen worden behandeld. Je moet daarbij denken aan gedachtekrachten, uitstraling, verwensingen, liefdeskracht. Positiviteit en negativiteit. Maar ook omgevingsenergie, energie die op sommige plaatsen nog hangen uit het verleden en hoe hier mee om te gaan. 

Meditatie. Waarom mediteren zo belangrijk is! Hier zullen we ook tijd aan besteden en leren we ook hoe je met ongewenste energieën kunt omgaan en hoe je je zelf te schonen van ongewenste energieën. Zeker voor hoog gevoelige mensen is dit een must!
Ook gaan we de meditatie 'ontmoet je gids in de Tempel'. Dit is een hele fijne meditatie, waar je een mooie boodschap mee ontvangt. 

We gaan in deze cursus ook onderzoeken waar jouw blokkades zitten.

 

Ook wordt Psychometrie beoefend en geleerd. Wat is dit en hoe werkt dit?   

 

Hoe ga je om met je onderbuikgevoel, je voorgevoel (intuïtie)? en wat is het nu precies?

Je leert in deze cursus wat magnetiseren is en ervaart ook hoe je dit zelf doet.

Maar ook hoe je met overleden personen in contact kunt komen en hoe doe je dat? Door middel van, een (uiteraard) veilige en door mij goed begeleide, redding seance zul je dit zelf kunnen ervaren.
Wat gebeurt er tijdens je slaap en wat is het nut van dromen en de symboliek en wat kan je er mee? De symboliek van dromen zal worden uitgelegd en zul je ook zelf een boodschap doorgeven aan de hand van deze symboliek. 
Kosten kunnen variëren ivm het aantal mensen en de corona maatregelen. Dit is inclusief koffie en of thee en cursusmateriaal. 
Ben je geïnteresseerd in deze cursus, wil je meer weten of wil je deelnemen? Stuur dan je vraag of aanmelding middels het contactformulier, die je op mijn website kunt vinden.
Je kunt natuurlijk ook email sturen. Dit kun je doen naar  keimpe@keimpe.be 
Bellen mag ook, het GSM nummer vanuit België is 0468458954 en vanuit Nederland 0032468458954. 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cursus Ontdek je eigen mediumschap, deel 2  


Wanneer je de eerste basiscursus hebt voltooid en zelf heb kunnen ervaren hoe het energetisch werkt, gaan we nog dieper in op alles wat je geleerd hebt en zullen we het volgende behandelen:
*Wat is nu precies (de beïnvloeding van) negativiteit? Hoe herken en bemerk je dit en wat kun je er tegen doen?
Ik vertel je en leer je over de belangrijkste stromingen van negativiteit, waar mensen en groeperingen zich zoal mee bezig houden en hoe je je hiertegen kunt beschermen.

*Ook maken we een uitstapje naar Tarotkaarten. Je krijgt een complete uitleg op papier om zelf te oefenen, maar je gaat ook kaarten leggen voor je mede cursisten. Het gaat er ook zeker om wat je er bij voelt en doorkrijgt. Ook daarin zal ik je begeleiden.

 

*Leren een foto te “lezen” van een overleden dierbare. Voor deze avond neem je een foto mee, zodat jullie voor elkaar een reading kunnen geven. 

  

*Leren bloemen te “lezen”. Iedereen neemt een bloem mee en aan de hand van deze bloem doe je een reading voor een van je medecursisten. 

 

*Gaande weg in de cursus, zul je bemerken wat jou goed ligt en is er op de laatste avond ruime gelegenheid om dit nog extra uit te werken.   

De cursus bestaat uit 5 avonden, inclusief koffie en of thee en cursusmateriaal.

 

Ik hoop je weer te mogen ontmoeten!

 

Vriendelijke groeten Keimpe

 

E-mailen
Bellen
Map
Info