.
\

Blokkades weghalen

Alles is energie!

Onze gedachten, herinneringen, maar ook (traumatische) ervaringen zijn energieën die wij opslaan in ons systeem, in ons onderbewuste.

De mens is namelijk het enige wezen dat met het verstand energieën kan sturen. 
Gedachten zijn dus krachten en wanneer wij mensen bewust afstand doen van bepaalde negatieve gedachten of oude herinneringen, zit het dus niet meer in ons systeem en vormt het geen blokkade meer. Helaas zijn deze negatieve herinneringen opgeslagen in ons onderbewuste en denkt men er niet meer aan, maar het kan wel zo zijn dat men in bepaalde omstandig heden daar ontzettend door getriggert wordt.    
Gek genoeg voelt iedereen energieën, bewust, maar ook veelal onbewust.  

We kunnen dus vaststellen dat trauma's uit het verleden blokkades kunnen vormen! Deze blokkades zijn een (onderbewuste) verkeerde programmatie van overtuigingen en aannames. Uiteindelijk kunnen ze voor heel veel lichamelijke klachten zorgen, zoals hyperventilatie, hartkloppingen (klachten), schouder-, nekpijn, maar ook darmklachten, slapeloosheid, geen beslissingen durven nemen, onverklaarbare angsten, jezelf constant beperkingen opleggen, enzovoort.

Als deze blokkades weggehaald worden veranderd dat direct de levenskwaliteit, omdat de levensenergie weer kan gaan stromen en daardoor de (lichamelijke) klachten zullen gaan afnemen/verdwijnen.
Het zelfvertrouwen en gevoel van rust zal hiervoor in de plaats komen en daardoor zal de uitstraling weer positiever worden! 

Het is voor mij vrij eenvoudig om contact te maken met het onderbewuste van iemand. 
Door mijn vraagstelling komen we altijd uit op het ontstaan (programmering) van de blokkades en verdwijnen alléén die blokkades die geen meerwaarde meer hebben. 

Heel veel jonge mensen kampen met angsten en of zitten met hun emoties in de knoop. Er gebeurt momenteel ook ontzettend veel in de Wereld en maatschappij, maar het is intens verdrietig dat dit zo'n impact heeft op de jeugd en of jongvolwassenen. Ook voor hun kan ik veel betekenen. 

Wil je een afspraak hiervoor maken of wil je meer informatie hierover, neem dan gerust contact met mij op! 

Wat ik tegenwoordig veel doe, en kan aanbieden zijn consulten via Skype of Messenger beeldbellen.
Dat werkt zo ook uitstekend! Waarnemingen doen, blokkades weghalen, of contact met overledenen maken, is allemaal geen probleem.
  
Bij interesse kunt u een e-mail sturen om een datum en tijdstip af te spreken.

 

Telefoonnummer vanuit Nederland 06 27 41 75 70
Telefoonnummer vanuit België 0031 6 27 41 75 70
E-mail adres: keimpe@keimpe.be

E-mailen
Bellen
Map
Info