.
\

Werken voor een spirituele vereniging

Mijn eigen werkwijze/methode

Als een vereniging een medium uitnodigt om de avond te verzorgen voor een groot gezelschap, dan werkt deze met voorwerpen, bloemen of foto's van overledenen, bijenwastekeningen, paraffine stukjes, roetrekeningen, zandlezen enzovoort. 
Voorwerpen, bloemen enzovoort, worden voordat het medium binnenkomt op een tafel gelegd. Het medium weet dus niet van te voren van wie een voorwerp is en krijgt via het  voorwerp informatie door.
Ieder medium werkt op zijn/haar eigen manier.

Zo heb ik ook mijn geheel eigen manier van werken. Ik werk namelijk met (droom)symboliek.
Ik ben heldervoelend en helderziend. Tijdens een reading voel, hoor, ruik, ervaar (ik voel pijn en emotie's) en zie ik van alles.
Ik krijg allerlei informatie binnen wanneer ik een neergelegd voorwerp van iemand oppak en vasthoud. Al is het een toegangsbewijs, voor mij maakt het niet uit, de informatie komt wel!
Aan het voorwerp kleeft een namelijk een stukje persoonlijke energie en daarmee verbind ik mij met de gids van degene die het voorwerp heeft neergelegd. Ik hoef ook niet te weten van wie het voorwerp is. Ik doe eerst mijn verhaal en kijk naar de beelden of verhalen die ik doorkrijg. Het kan ook zijn dat ik pijn of verdriet voel en dat vertel ik dan ook. Wat ik doorkrijg kan op verschillende wijzen geprojecteerd worden. Ik zie beelden, filmpjes, of er kan iets tegen mij gezegd worden. Ook heel belangrijk is het gevoel wat ik erbij krijg, maar door het te vertalen middels Droomsymboliek maakt dat ik mijn eigen methode gebruik. Ik vraag mijn team en een gids dus om plaatjes/symbolen. Met name die men algemeen in dromen voorbij ziet komen.

Dit doe ik om verschillende redenen.

Ik heb namelijk gemerkt dat er mensen zijn die 's nachts dromen maar deze niet begrijpen. Door middel van beelden/plaatjes te benoemen en daarbij uitleg geven van de betekenis, kunnen mensen leren hoe ze wél naar hun dromen kunnen kijken. 
Gedurende de reading werk ik met symboliek en vertel wat het mij zegt.  Onderzoek heeft ook uitgewezen dat plaatjes/beeldmateriaal 44 keer sneller werken (worden onthouden) dan het gesproken woord!

Een ander voordeel van het werken met symboliek is dat ook leerzaam is voor de andere mensen in de zaal.
Ik moet wel vermelden dat iedereen zijn eigen symboliek heeft. Niet ieder symbool heeft dezelfde persoonlijke betekenis.
Als ik bijvoorbeeld het beeld van een glas bier zie, dan denk ik gelijk aan gezelligheid en een feestje,  maar een ander die een glas bier ziet, wordt herinnerd aan een stukje verleden, waarbij veel ellende was door een alcoholist in de naaste omgeving.
Jouw gids zal je iets laten zien waarvan hij weet welke betekenis jij eraan geeft.

Nog een voordeel voor het werken met Droomsymboliek is, dat ik daardoor heel veel informatie kan geven in een korte tijd.
Daarnaast is het mijn bedoeling om mensen te laten zien hoe je met symboliek kan werken, zodat je makkelijker kunt communiceren met "boven", jouw gids dus. Het is namelijk heel moeilijk om onderscheidt te maken tussen je eigen gedachten en iets wat je doorkrijgt en met symboliek lukt dit veel beter.
Op een andere pagina op mijn website geef ik uitgebreid uitleg over de symboliek die ik gebruik. Het is echt de moeite waard om hierover te lezen. 

Wat mag je meebrengen?

Voorwerpen: een ring, ketting, sleutelbos, een bril, een eigen gemaakte kaart. Een toegangsbewijs, het kan allemaal. Aan persoonlijke voorwerpen kleeft persoonlijke energie. Is het een meegebracht sieraad, alleen gedragen door een overleden persoon, dan maak ik daar verbinding mee. 

Foto van een overledene dierbare: de overledene moet dat zelf wel willen,  het is niet zo dat ik de overleden persoon oproep. Als de overledene niet doorkomt, dan kan het zijn dat ik te maken krijg met de gids van de overledene. Een denkfout die veel mensen namelijk maken is dat een overleden persoon niets te doen heeft. Het kan zijn dat het gewoon niet uitkomt.
Waar men ook rekening mee dient te houden is als de overledene voor het eerst doorkomt, deze uiteraard misschien ook nog wat onwennig is. De gids staat de overledene dan bij en helpt, indien nodig, om de informatie middels symboliek, voor mij duidelijk te krijgen. 
Gezien ik de meeste dingen doorkrijg van de gids hoeft een persoon ook niet bang te zijn dat er dingen naar voren komen die niet gedeeld mogen worden. Jouw persoonlijke gids staat dit namelijk niet toe. Ook heb je iets in het verleden gedaan, of speelt er iets waar jij je voor schaamt, jouw gids oordeelt nooit!
Met persoonlijke voorwerpen krijg je dus een hele persoonlijke boodschap. Het kan ook zijn, dat een overleden persoon zich aan het eind de boodschap nog even meldt. Vaak om iets van zich te laten horen, of nog een aanvulling willen geven op de boodschap.

Foto's van in leven zijnde mensen: dit is natuurlijk een heel ander verhaal omdat je dan zo wie zo altijd via de gids van deze persoon moet werken. Dus als er geen toestemming voor het lezen van de foto is gegeven, dan kom ik in contact met de gids van deze persoon. De gids zal vanuit ethiek of bescherming niets of nauwelijks iets willen melden. Dus een foto maken van de buurvrouw waar je ruzie mee hebt en deze meenemen naar een spirituele avond, gaat helaas niet werken.  
Anders ligt het natuurlijk bij minderjarige (eigen) kinderen. Je mag natuurlijk altijd weten hoe het me jouw zoon of dochter gaat qua ontwikkeling of wanneer er zich problemen voortdoen op bijvoorbeeld emotioneel vlak.

Bloemen: dit werkt hetzelfde als bovengenoemd, alleen met dat verschil dat een bloem of boeket vaak een paar dagen in huis heeft gestaan, zodat ik ook de energie van de omgeving oppak. Zo werkt dat met de energie van bloemen. 

Afhankelijk van de tijd die mij wordt gegeven bij een spirituele vereniging, kun je na de reading altijd een vraag stellen of om toelichting vragen. 

k hoop dat het je een beetje duidelijk is hoe ik werk, wat ik doe en hoop je te mogen ontmoeten!

I


E-mailen
Bellen
Map
Info