.
\

Coaching

Om heel veel redenen en op heel veel vlakken kunnen mensen behoefte hebben aan coaching.

Om privé redenen:
Vaak is een gesprek over jouw persoonlijke problematiek met een vriendin, collega of familielid niet voldoende om tot inzicht of een oplossing te komen en is het bovendien ook niet voor iedereen wenselijk en weggelegd om met anderen over jouw problemen te praten.
Soms heb je hier professionele en vertrouwelijke begeleiding, zoals een coach voor nodig.
Tijdens een sessie kan ik heel snel de vertaalslag maken naar hetgeen jij tegenaan loopt en wat jou blokkeert, zodat we aan de slag kunnen gaan om deze blokkades op te heffen en jou weer andere positieve inzichten te geven. Alles wat je mij toevertrouwd wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld!

Op zakelijk gebied:
Het kan zijn dat je als startende ondernemer (ZZP'er) vast loopt omdat je inspiratieloos bent, een planning hebt gemaakt, maar niet tot de uitvoering komt, weinig tot geen energie (meer) hebt, wat onzeker heden hebt enzovoort, enzovoort. 
Of heb je moeite met samenwerking, raak je snel ondergesneeuwd door je werk, de druk van collega's omdat je je eigen grenzen niet (voldoende) kunt bewaken?
Tijdens een coachingsgesprek kijk ik waar jij tegen aan loopt of met welke blokkades jij zit en gaan wij aan de slag om dit op te heffen, zodat je weer inzicht krijgt in het bereiken van jouw doelen en jouw toekomstperspectief.  
Alles wat je mij toevertrouwd wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld! 
 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem gerust contact met mij op! Dat kan door middel van het contactformulier, maar uiteraard ook telefonisch!

Telefoonnummer vanuit Nederland 06 27 41 75 70
Telefoonnummer voor België  0031 6 27 41 75 70

E-mail adres: keimpe@keimpe.be

E-mailen
Bellen
Map
Info