.
\

DEEL 1 

Ontdek je eigen mediumschap (basiscursus) 


Deze wordt gehouden in Lommel en zal in eigen beheer zijn, dus kleinschalig en op mijn woon adres.
aanvang 20.00 uur tot ongeveer 22.30.  kosten 200,- voor 5 avonden.Deze basis cursus is boeiend, leerzaam en gezellig en ook zeker bedoeld voor mensen die hoog gevoelig zijn. Hoog gevoelig zijn is niet altijd makkelijk en door het niet te herkennen of niet weten hoe hier mee om te gaan, leidt dit uiteindelijk vaak tot een burn-out of een depressie. 
In deze cursus geef ik je dan ook veel inzichten en manieren om hier wel goed mee om te gaan. 

Het  volgende zal worden behandeld in mijn (basis) cursus:

Hoe ga ik met anderen mensen om, met situaties, met jezelf?
Ook wordt er gekeken naar hoe mensen functioneren en waarom. En wie ben je zelf,  wat zou je bij jezelf willen veranderen? En welke invloeden hebben andere mensen op jou?

Hoe werken energieën? Alle vormen van energieën zullen worden behandeld. Je moet daarbij denken aan gedachtekrachten, uitstraling, verwensingen, liefdeskracht. Positiviteit en negativiteit. Maar ook omgevingsenergie, energie die op sommige plaatsen nog hangen uit het verleden en hoe hier mee om te gaan. 

Meditatie. Waarom mediteren zo belangrijk is! Hier zullen we ook tijd aan besteden en leren we ook hoe je met ongewenste energieën kunt omgaan en hoe je je zelf te schonen van ongewenste energieën. Zeker voor hoog gevoelige mensen is dit een must!
Ook gaan we de meditatie 'ontmoet je gids in de Tempel'. Dit is een hele fijne meditatie, waar je een mooie boodschap mee ontvangt. 

We gaan in deze cursus ook onderzoeken waar jouw blokkades zitten.

Ook wordt Psychometrie beoefend en geleerd. Wat is dit en hoe werkt dit?   

Hoe ga je om met je onderbuikgevoel, je voorgevoel (intuïtie)? en wat is het nu precies?

Je leert in deze cursus wat magnetiseren is en ervaart ook hoe je dit zelf doet.

Maar ook hoe je met overleden personen in contact kunt komen en hoe doe je dat? Door middel van, een (uiteraard) veilige en door mij goed begeleide, redding seance zul je dit zelf kunnen ervaren.

Wat gebeurt er tijdens je slaap en wat is het nut van dromen en de symboliek en wat kan je er mee? De symboliek van dromen zal worden uitgelegd en zul je ook zelf een boodschap doorgeven aan de hand van deze symboliek. 
De cursus bestaat uit 5 avonden. kosten kunnen variëren ivm het aantal mensen en de eventuele corona maatregelen. De kosten zijn inclusief koffie en of thee en cursusmateriaal. 

Ben je geïnteresseerd in deze cursus, wil je meer weten of wil je deelnemen? Stuur dan je vraag of aanmelding middels het contactformulier, die je op mijn website kunt vinden.
Je kunt natuurlijk ook email sturen. Dit kun je doen naar  keimpe@keimpe.be 


Bellen mag ook, het GSM nummer vanuit België is 0031 6 27 41 75 70 en vanuit Nederland 06 27 41 75 70

E-mailen
Bellen
Map
Info